BAD COPY SU POPULARNA HIP-HOP GRUPA IZ BEOGRADA.CLANOVI SU AJS NIGRUTIN (VLADAN AKSENTIJEVIC) TIMJAH (RASID KURTANOVIC) WIKLUH SKY (DJORDJE MILJENOVIC)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 AJSU 50.000 EVRA?

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 57
Join date : 2008-03-15
Location : Beograd

AJSU 50.000 EVRA? Empty
PostSubject: AJSU 50.000 EVRA?   AJSU 50.000 EVRA? EmptySat Mar 29, 2008 2:47 am

Razdvajanjem „Bed kopija" najviše profitirao Milić Vukašinović, ali Nigrutin ipak ostaje glavni favorit za pobedu u „VIP Velikom bratu"

Ovogodišnji serijal „VIP Veliki brat" završava se u nedelju proglašenjem pobednika koji će otići kući sa čekom na 50.000 evra, a potom i velikom žurkom u kojoj će učestvovati svi ukućani ovog serijala.

Na internet forumu „VIP Velikog brata" uveliko se glasa, a poredak favorita menja se takoreći iz sata u sat. Sigurno je, međutim, da su najveći favoriti Ajs i Skaj (iako su razdvojeni) i Milić Vukašinović, dok najveće šanse da se nađe u „velikoj četvorci", koja će u kući ostati do nedelje, ima - Mimi.


FAVORITI:

Ajs 38,6% AJSU 50.000 EVRA? Imageic3

Milić 26,8%

Skaj 12,9%

Mimi 7,9%


Prema proceni forumaša, Ajs Nigrutin i Skaj Vikler su bili najveći favoriti dok su se za nagradu borili kao „jedna duša u dva tela", ali se situacija posle njihovog razdvajanja prilično promenila. Naime, pored međusobnih zategnutih odnosa koje je ovaj potez prouzrokovao, razdvajanje je najviše pomoglo Miliću Vukašinoviću, koji je skočio na drugo mesto među favoritima. S druge strane, rasipanje glasova fanova „Bed kopija" očigledno ide u korist Ajsu, pa je sada on najbliži pobedi i nagradi od 50.000 evra. Ajs Nigrutin je sada u vođstvu sa 38,6 odsto glasova. Sledi Milić Vukašinović sa 26,8 odsto, Skaj sa 12,9 odsto, dok je Mimi na četvrtom mestu sa 7,9 odsto glasova.

Kako za Press kaže Timbe, treći član grupe „Bed kopi", bez obzira ko od njegovih drugara pobedi, upotrebiće novac za kupovinu stana.

- Nijedan od njih dvojice nema rešeno stambeno pitanje, pa je sigurno da će od love koju dobiju od „Velikog brata" kupiti neku gajbu u predgrađu. A da li će podeliti nagradu nemam pojma, jer primećujem da više nisu isti kao ranije - kaže Timbe.
Back to top Go down
View user profile http://badcopy.forumotion.com
 
AJSU 50.000 EVRA?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bad Copy :: Bad Copy u medijima-
Jump to: