BAD COPY SU POPULARNA HIP-HOP GRUPA IZ BEOGRADA.CLANOVI SU AJS NIGRUTIN (VLADAN AKSENTIJEVIC) TIMJAH (RASID KURTANOVIC) WIKLUH SKY (DJORDJE MILJENOVIC)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 JEDNI KUDE, DRUGI HVALE...

Go down 
AuthorMessage
kaca

kaca

Posts : 28
Join date : 2008-03-31
Age : 30
Location : Zemun

JEDNI KUDE, DRUGI HVALE... Empty
PostSubject: JEDNI KUDE, DRUGI HVALE...   JEDNI KUDE, DRUGI HVALE... EmptyMon Mar 31, 2008 5:56 am

Takmičari druge sezone „VIP Velikog brata" uglavnom nezadovoljni kako ih je Veliki bata predstavio TV gledaocima, hvale ga jedino Mića, Slađa i Anastasija

Takmičari u ovogodišnjoj sezoni „VIP Velikog brata" uglavnom su razočarani kako ih je Veliki bata predstavio TV gledaocima. Od svih ukućana pohvale za svog 29-dnevnog „vrhovnog komandanta" imaju samo Milić Vukašinović, Slađa i Anastasija.

Ukućanin koji je najžešće optužio organizatore bio je Borko Sarić, koji je rekao da nije predstavljen u pravom svetlu i da je ovaj rijaliti-šou „nameštaljka".

- Niko me nije video u pravom svetlu i nikada više neću gledati „Velikog brata", niti se družiti sa bilo kojim ukućaninom. U ovom serijalu sve je „namešteno". Mene su namerno izbacili i ja sam moralni pobednik ovog serijala. Žao mi je što sam učestvovao. Vraćam se glumi i pozorištu.

I popularni Ruzmarin, Slobodan Bićanin Bićko, izjavio je po izlasku da su neku ukućani bili povlašćeni.

- Meni, Skaju i Ajsu bilo je zabranjeno da psujemo, a Milić i Era su to mogli da rade do mile volje. Pored te zabrane, nisu nam dali ni pivo. Pušači su bili u privilegovanijem položaju nego mi što volimo „jelenka", i to nije pošteno.

Folk pevačica Zorica Marković rekla je da je „Veliki brat", bez obzira što se nije slagala sa ukućanima, jedno veliko iskustvo za nju.

- Veliki brat ne prikazuje sve na televiziji, pa pojedini ukućani izgledaju mnogo fino i lepo, što u stvari nije tačno. Većina njih je isfolirana i bilo je teško živeti sa neiskrenim ljudima p od istim krovom. Ja sam u kuću ušla da se zezam, a ne da pobedim. Ipak, super sam se odmorila.

Anastasija Buđić nada se da će joj učešće u „Velikom bratu" mnogo pomoći u karijeri i presrećna je što je VB predstavio onakvom kakva jeste.

- Ovo je za mene super iskustvo. Ukućani su super i sa svima ću se družiti.

I Milić Vukašinović je još u Kući priznao kako mu je „Veliki brat" došao kao „kec na desetku", a s druge strane, novinarka Maša Stanisavljević, koja je prva napustila Kuću, rekla je da se u njoj ponašala prirodno, ali je na televiziji izgledalo da je arogantna i uobražena.

- Nisam ni arogantna ni uobražena, kao što je izgledalo. Žao mi je ako su gledaoci stekli pogrešan utisak.

I reper Skaj Vikler tvrdi da se u etar pušta samo onaj deo koji odgovara nekome iz „Emoušna", i da to stvara pogrešnu sliku kod gledalaca.Skaj: Slomiće me Kajina ekipa

Skaj je nešto mirnije odreagovao na Kajine prozivke, ali je i on priznao da je poljubac s njom bila velika greška:

- Pogrešio sam, bila je to privremena neuračunljivost - kaže Skaj, i objašnjava: - Sve je to bio sticaj okolnosti, obična igra. Nikad nisam ni mislio da ćemo nas dvoje imati nešto više. Jedino što sam siguran jeste da će mi njena ekipa polomiti ruke i noge kad izađem u grad. Meni se, u stvari, sviđala Slađa, ali od njenog pevanja me napadala impotencija.


- Činjenica je da gledaoci vide samo 98 odsto od onoga što se zaista dešava. Pokazalo se da smo Ajs i ja bili protiv narodnjaka, a to nije tačno. Sada sam čuo, i jako mi je žao, što su gledaoci, a i generalni sponzor, mislili da mi imamo nešto protiv „jelen piva". To nije tačno, nego smo bili ljuti na organizatore zato što nam nisu davali „jelenka", a znali smo da su sponzori ovog šoua. U prošlom VIP serijalu ukućani su stalno nešto cirkali, ništa im nije falilo. Najveća glupost po meni je što su nam branili da pušimo u kući. Ljudi iz „Emoušna" će morati da mi objasne zašto su razdvojili Ajsa i mene, kada to nije bilo predviđeno ugovorom i mislim da su tim potezom umanjili naše šanse za pobedu. Jedino dobro je što verujem da je našim ulaskom u kuću skinut mrak sa hip-hop scene u Srbiji.

Manekenka Slađana Pejić presrećna je zbog toga kako ju je predstavio Veliki brat.

- Hvala Velikom bratu što me je prikazao u pravom svetlu. Ovo će se pozitivno odraziti na moju karijeru manekenke. U kući su mi jedino falile unihopke i žvake. Pevala sam spontano, ali ako mi učešće u VB otvori vrata estrade, biću presrećna.

Maneken Petar Perović rekao je da nije tačno da je u kući namerno pričao o svom tužnom detinjstvu.

- Ispričao sam ukućankama o svom detinjstvu, ali ne da bih na taj način dobio poene kod gledalaca. Žao mi je ako je tako predstavljeno - rekao je Petar, i dodao da su emocije proradile kada je reč o Mimi i da se nada da će između njih biti nešto više od prijateljstva: - To što se pisalo da sam gej nema veze sa istinom. Ja imam prijatelje koji su gej i nemam ništa protiv gej populacije, tako da me takve priče ne vređaju.


Kaja: Skaj je klošar i ološ

Frka zbog poljupca Kaje i Skaja nije prestala ni pošto su njih dvoje napustili kuću „VIP Velikog brata". Već u prvoj izjavi po izlasku, Katarina Ostojić Kaja osula je drvlje i kamenje po Skaju, koji je njihovu intimu ismevao pred Ajsom i Borkom.

- Sve što se desilo, desilo se zbog dosade i veštačke atmosfere koja vlada u kući - kaže Kaja, i dodaje: - Daleko bilo da sam se zaljubila u Skaja. Žao mi je što sam to uradila i sada se kajem. Sa Skajem je trebalo da snimim duet i dogovarali smo se o tome dva dana pre nego što smo ušli u kuću. Nisam imala pojma da će i on biti u „Velikom bratu". Sa „Bed kopijem" se više nikada neću družiti, niti ćemo poslovno sarađivati. Skaj je jedan običan klošar i ološ.
Back to top Go down
View user profile
 
JEDNI KUDE, DRUGI HVALE...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bad Copy :: Ostali ukucani Velikog Brata-
Jump to: