BAD COPY SU POPULARNA HIP-HOP GRUPA IZ BEOGRADA.CLANOVI SU AJS NIGRUTIN (VLADAN AKSENTIJEVIC) TIMJAH (RASID KURTANOVIC) WIKLUH SKY (DJORDJE MILJENOVIC)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Pokusavam da bratovljevu decu izvucem iz doma

Go down 
AuthorMessage
kaca

kaca

Posts : 28
Join date : 2008-03-31
Age : 30
Location : Zemun

Pokusavam da bratovljevu decu izvucem iz doma Empty
PostSubject: Pokusavam da bratovljevu decu izvucem iz doma   Pokusavam da bratovljevu decu izvucem iz doma EmptyFri Apr 04, 2008 7:06 am

Pokusavam da bratovljevu decu izvucem iz doma Petarvxm4


Želim da usvojim bratovljevu decu...Ali, to uopšte nije lako - priča za „Blic“ Petar Perović Peca, ukućanin „Velikog brata“, koji ima tešku životnu priču. Majka mu je umrla kada je bio mali, otac mu živi u inostranstvu i ne viđa ga tako često zbog manekenskih obaveza. Pre dve godine njegovu porodicu je pogodila velika tragedija kada mu je umrla snaja, te su deca njegovog brata, koji je inače u zatvoru, smeštena po hraniteljskim porodicama i domovima. Petrov brat ima dvoje dece, a Petrova pokojna snaja iz prvog braka još troje, te bi Petar trebalo da vodi računa o petoro dece.

Iako još uvek ne zadovoljava uslove da bi mu država dozvolila da usvoji decu, Petar se svim silama trudi da jednog dana svima obezbedi srećan život. Za „Blic“ priča kroz kakav je pakao prolazio.
- Svi smo živeli zajedno i ja sam se trudio da držim porodicu na okupu. Dosta sam pomagao oca i snaju, dok je bila živa, ali nisam mogao da izdržim. U jednom trenutku sam morao da se posvetim sebi - kaže Petar i dodaje da je bilo teško sve to izdržati.
- Pokušavao sam da porodicu održim na nogama ali je jednog momenta sve puklo.
Pre dve godine Petrova snaja je umrla, a deca, njih petoro, danas žive u domu i hraniteljskim porodicama.
- Nije nimalo lako... Prvo moram da imam svoj stan i stalan posao da bih mogao da ih uzmem. Bratovljev stariji sin Vanja ima devet godina i živi u domu u Braće Jerković. Čak je i Borko Sarić brinuo o njima. Kada sam čuo u kući da ih zna, nisam mogao da verujem. Moja bratanica, Vanjina rođena sestra, Sara-Irena trenutno je u Barajevu u hraniteljskoj porodici. Inače, moja pokojna snaja ima još troje dece iz prvog braka. Najstarija ćerka ima 20 godina i živi u stanu zajedno sa bratom koji ima 16 godina. Treće dete, 16-godišnji dečak, živi u domu zajedno sa polubratom Vanjom i neće da se preseli iz doma zbog svog brata. Ja ne odvajam tu decu, sve ih podjednako volim i želim da ih jednog dana sve usvojim - iskren je Petar.
Petru je potrebno mnogo sredstava kako bi svu decu okupio i usvojio.
- Ja sam realan i shvatam da od jedne prosečne plate ne mogu ništa da uradim. Nemam stan i moram prvo da se stambeno i materijalno obezbedim da bih mogao da okupim porodicu - kaže Petar, koji će narednih nekoliko godina raditi punom parom kako bi omogućio toj deci srećnu budućnost.
- Nadam se da ću da ojačam i da ih uzmem. Voleo bih da ih usvojim i u potpunosti se posvetim njima. A moj brat, i bilo ko, može da dođe i da ih vidi kada god hoće - kaže Petar, koji je i sa bratom i sa ocem u dobrim odnosima, te ih, kada god stigne, posećuje. Ali, njemu najteže pada kada ode u dom da poseti decu.
- Uopšte nije jednostavno. Odem da ih vidim, izvedem ih na piće, u grad... nije lako. Najteže je kada moram da ih vratim, a oni me gledaju onim tužnim okicama - kaže sa tugom u glasu Petar.
Petar je trenutno u Beogradu, dobio je nekoliko poslovnih ponuda, između ostalog pojaviće se i u spotu za Kajinu novu pesmu, a planira da već 16. aprila otputuje u London.
- Imam potpisan ugovor sa Milanskom agencijom koja brine za mene. Već mi je ugovoren boravak u Londonu, a inače je trebalo da otputujem na dan kada sam ušao u kuću „Velikog brata“.


I dalje mi se sviđa Mimi
Po izlasku iz kuće Petar je priznao da se zaljubio u pobednicu ovog VIP serijala Mimi Đurović. Međutim, ona ga gleda samo kao druga. Ipak, maneken od kreatorke neće odustati.
- Jagodica Bobica je izuzetno pametna i lepa devojka. Ostaćemo drugari, mada se nikada ne zna šta će biti. Neću je juriti da budemo zajedno, ali draga mi je i neću dići ruke od nje. Ma, sva je mala, ženstvena - kaže Petar.
On je pre nekoliko meseci raskinuo trogodišnju vezu, u kojoj je bio sa hrvatskom manekenkom Aidom Šipčić, koja je i dalje njegova velika ljubav. Aida sada živi u Grčkoj, ima dečka, a Petar kaže da je i dalje voli.
- Aida je moja najveća ljubav. Mi smo u jako dobrim odnosima, odlični smo prijatelji, mada i dalje postoji neki fluid između nas. Više ni ja ne znam šta će biti, mislim da ona voli mene, kao i ja nju, i istina je da se svaki put kada se vidimo, tresemo kao mala deca. Ne garantujem da može ili ne može da se povrati ta ljubav, ali ja svakako neću da je otimam od drugog - objašnjava Petar.


U humanitarne svrhe 190.000 evra
Tokom drugog serijala „Velikog brata VIP“ sakupljeno je oko 190.000 evra humanitarne pomoći. U ovu sumu ušao je prihod od SMS i telefonskog glasanja gledalaca, SMS servisa, lajv internet striminga, kao i novčana donacija prijatelja serijala „Apatinske pivare“. Svojih prihoda odrekli su se „Telekom Srbija“, MTS, „Telenor“, VIP, „Spinnaker New Technologies“, „Algotech“, TV B92, „Emotion“ produkcija i delimično „Promonte“. Prikupljenim sredstvima će se realizovati projekat povećanja bezbednosti u saobraćaju.
- TV B92 i produkcija „Emotion“ će, u saradnji sa saobraćajnom policijom i vrhunskim stručnjacima iz domena bezbednosti u saobraćaju, doneti odluku o najcelishodnijem plasmanu sredstava - kaže Marinela Kvapil, portparol producentske kuće „Emotion“.
Back to top Go down
View user profile
 
Pokusavam da bratovljevu decu izvucem iz doma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bad Copy :: Ostali ukucani Velikog Brata-
Jump to: