BAD COPY SU POPULARNA HIP-HOP GRUPA IZ BEOGRADA.CLANOVI SU AJS NIGRUTIN (VLADAN AKSENTIJEVIC) TIMJAH (RASID KURTANOVIC) WIKLUH SKY (DJORDJE MILJENOVIC)
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 ''VIKLER JE OLICENJE NAJVULGARNIJE, NAJPROSTIJE I NAJDVOLICNIJE LJIGE!''

Go down 
AuthorMessage
tanja87

tanja87

Posts : 32
Join date : 2008-04-01
Age : 32
Location : Mirijevo

''VIKLER JE OLICENJE NAJVULGARNIJE, NAJPROSTIJE I NAJDVOLICNIJE LJIGE!'' Empty
PostSubject: ''VIKLER JE OLICENJE NAJVULGARNIJE, NAJPROSTIJE I NAJDVOLICNIJE LJIGE!''   ''VIKLER JE OLICENJE NAJVULGARNIJE, NAJPROSTIJE I NAJDVOLICNIJE LJIGE!'' EmptyFri Apr 04, 2008 8:14 am

Nakon velikih očekivanja i još većih razočaranja, Katarina Ostojić je četiri nedelje od ulaska u Kuću, napustila odaje "Velikog Brata".


“VIKLER JE OLIČENJE NAJVULGARNIJE, NAJPROSTIJE I NAJDVOLIČNIJE LJIGE!”

''VIKLER JE OLICENJE NAJVULGARNIJE, NAJPROSTIJE I NAJDVOLICNIJE LJIGE!'' Gje-4


Mnogi smatraju da su najupečatljiviji momenati u Kući, vezani za nju, bili neuspela romansa sa Skaj Viklerom, flert s Pecom, te spektakularna svađa sa Zoricom Marković. Kaja nam prenosi svoje utiske, ističući da joj je, uprkos svemu, drago što je bila učesnica druge sezone “VIP Velikog Brata”, jer joj je to bilo novo iskustvo, ali i sjajna reklama.
Šta ti se desilo, pa si bila onako izbezumljena kada si napustila Kuću?
Iskreno, bila sam previše uzbuđena, jer sam poslednjih dana živela za trenutak kada ću se odvojiti od one folirantske bagre. Jednostavno, nisam navikla da živim u takvom okruženju.
Ko se najviše folirao?
Svako je igrao neku ulogu. Jedino je Milić Vukašinović ispao šmekerčina, tata. Ma, on je najpozitivniji lik u kući.
Borko je po napuštanju Kuće prilično burno reagovao, tvrdeći da je sve namešteno i da mu je muka od isfoliranih silikonskih lepotica.
Zaista misliš da ću komentarisati nešto u vezi sa sirotim Borkom? Momak je totalni kreten!
U Kući si najviše vremena provodila s Petrom.
Peca je pametan, fin, lep i zgodan momak i nije mi problem da kažem da mi je najviše prijao. U nekim novinama sam pročitala da je moj menadžer izjavio da je on moj tip muškarca, i to je apsolutno tačno. Kako da ne simpatišem muškarca koji onako izgleda?
Menadžer je izjavio i to da bi vodila ljubav s Petrom, da je eventualno biseksualac.
Jao, malo je preterao... Istina je da mi se fizički dopada. Ima guzu za desetku! (smeh)... E sad, i da želim da budem s njim, to se sigurno ne bi desilo pred kamerama, kao što se i nije desilo. Šta će biti napolju, videćemo...
Pa dobro, je l' maneken gej ili ne?
Pošto sam stalno u kontaktu s momcima koji su naklonjeni istom polu, s vremenom sam izgradila taj neki radar pomoću kojeg uspevam da provalim kakva je čija seksualnost. Iskreno, na osnovu nekih Pecinih priča i njegovog ponašanja uopšte u nekoliko navrata sam naslutila da jeste gej.
Veruješ li da je zaljubljen u Mimi?
Ma neeee... Dečko se poslednjih dana totalno pogubio. Ne znam šta mu bi odjednom.
Šta ti je kuma šapnula kada si izašla iz Kuće i pritrčala joj u publiku?
Sad ti očekuješ ne znam ni ja kakav odgovor i kakvu senzaciju. Rekla mi je samo da se smirim, da je sve u redu i da je uz mene.
Čime objašnjavaš razdor između Viklera i tebe?
Isključivo i samo njegovim bolesnim egom i nastojanjem da ga sačuva. Postao je svestan da su kamere oko nas, a i ja sam se posle famoznog poljupca malo udaljila. Ono što je pričao o meni najodvratnije je ogovaranje kojem mislim da nisu sklone ni najveće ženturače.
Možda ga je Nigrutin uzeo pod svoje?
To bez daljeg! Ma, ni ime ne želim da mu pomenem jer je oličenje najvulgarnijeg, najprostijeg i najdvoličnijeg stvora. Ipak, kolika je zaista ljiga i pi*ka najbolje govori to što one gadosti nije smeo u lice da mi kaže.
Priča se da im je pre ulaska u Kuću jedna poznata voditeljka, devojka njihovog druga, napunila glave pričama o tebi?
Da, čula sam da je Ivana Baltić svom dečku pričala kako sam laka riba, kako me ni đakuzi ne bi oprao, a on je to preneo ovim klošarima. Ako je to istina, onda je to bedno sa njihove, a pre svega s njene strane.
Vikler je u noći kad si napustila Kuću došao u klub u kojem si bila i, navodno, stao ispred tvog džipa i nije ti dao da prođeš dok ne prihvatiš njegovo izvinjenje?
Da, tako je. Došao je u “Vanilu” s ružama, moleći me za oproštaj. Naravno da nisam prešla preko uvreda i ne nameravam to da učinim. Dostojanstvo me još uvek nije napustilo.
Misliš li da mu je opao kredibilitet kod kolega repera time što se ljubakao s pevačicom?
Daleko od toga. Štaviše, digla sam mu cenu!
I tvoj sukob sa Zoricom Marković privukao je pažnju.
Ta žena definitivno ima problema psihičke prirode. Priznajem da sam se u početku prevarila, da sam mislila da je šmeker, da je “široka”... Znam da je matora ljubomorna na moje vokalne kvalitete, ali za tim stvarno nema potrebe. Evo, rado ću joj besplatno dati nekoliko časova pevanja (smeh)...
Zorica ti je javno poručila da obuzdaš strasti u Kući da ti bivši dečko i finansijer ne bi izbušio silikone kad izađeš.
Gospođi je vibrator izgleda preko potreban.
Očekivalo se da će tvoje učešće u “Velikom Bratu” istovremeno biti medijskih pet minuta tvog bivšeg dečka Darka Veljovića, koji te je navodno uhvatio u prevari, međutim, on je o tebi javno govorio samo u superlativima.
Eto, upravo od njega sam i očekivala najpozitivnije priče. On je jedna divna osoba kojoj ću do groba biti zahvalna na činjenici da je moju ćerku, dok smo bili zajedno, gledao kao rođeno dete. Volela bih da mi se jednog dana pruži prilika da mu se bar donekle revanširam.
Čini se da si oprostila Anastasiji što ti je skinula Lolu Smiljanića?
Ne bih o tome.
Jesi li posle svega ostala u kontaktu s Lolom?
Ne, niti imam želju za tim.
A šta je sa Bregom? Mediji su tokom tvog boravka u Kući došli i do saznanja o vezi s njim...
S Goranom se znam privatno, više puta smo se našli u istom društvu, povremeno organizovali neka druženja i to je sve što ćete čuti od mene.
Navodno ti ga je preotela Katarina Radivojević.
Da, to sam i ja čula.
Na koga planiraš da se koncentrišeš sada kad si ponovo na slobodi?
Hm... Recimo na Vladu Georgieva. On je ostvarenje svih mojih snova.
Je l' tačno da si silikone kompenzovala za duet?
Prijateljica i ja smo istog dana stavile silikone, tačno je da ih nisam platila, a tačno je i da smo nas dve snimile duet, pa sad vi povežite.
Kome će “Veliki Brat” doneti najveću korist?
Mimi i Slađi. Takođe, i za Skaja i Ajsa sada znaju široke narodne mase
Back to top Go down
View user profile
 
''VIKLER JE OLICENJE NAJVULGARNIJE, NAJPROSTIJE I NAJDVOLICNIJE LJIGE!''
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bad Copy :: Ostali ukucani Velikog Brata-
Jump to: